Wat is Anti Fox?

Wat is Anti Fox?

Anti Fox Security is een automatisch kippenluik met een timerfunctie dat op elk nachthok van kippen kan worden geplaatst. De timer staat op het toestel in een waterdichte doos en stuurt de motor van het rolluikje. 
Eens geïnstalleerd, moet je er niet meer naar omkijken, ook niet om de uren bij te stellen, of voor zomer-winteruur. Het toestel doet dat allemaal zelf en automatisch.

Een gemiddeld gezin besteedt op jaarbasis € 250 aan eieren en € 50 aan GFT verwerking. (Groenten-, Fruit- en Tuinafval).

Een Anti Fox kost € 299, dus na één jaar is je investering terugverdiend en daarna bespaar je jaarlijks maar liefst  € 300 van je familiebudget!


Anti Fox Security is een automatisch kippenluik met een timerfunctie dat op elk nachthok van kippen kan worden geplaatst. De timer staat op het toestel in een waterdichte doos en stuurt de motor van het rolluikje.

U kan met deze timer/sturing het kippendeurtje instellen om het automatisch open en dicht te laten gaan. De timer is zodanig geprogrammeerd dat het toestel zelf rekening houdt met de daglengte volgens het seizoen. Dus: in de zomer sluit het later en opent het vroeger dan in de winter. U moet er niet meer naar omkijken en u kan op beide oren slapen. U kan het kippenluik ook manueel bedienen.

Anti Fox is een oplossing voor de natuur! Voortaan zorgeloze nachten én uw comfort verzekerd. Hou kippen in alle veiligheid!

  • Anti Fox is makkelijk te bevestigen voor de opening van elk nachthok.

  • Anti Fox is een 100 % Belgisch product van hoogstaande kwaliteit.

KLIK HIER OM ALTERNATIEVEN TE ZIEN
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x